Brodyr: Be om offert. Brodyrkostnaderna styrs av antal stygn och kvantitet.

 

Vi samarbetar med flera ledande grossistföretag och leverantörer. Om du inte hittar det du söker på sidan kontakta oss . Allt finns inte upplagt.

 

Kepsar, Mössor, Halsdukar

www.trendeagle.com

 

Profilprodukter för aktiva människor. Ett av marknadens största sortiment av jackor och väskor att profilera sig med, och en stor kollektion profilkläder med bra kvalitet och en enklare, sportig design. Stilrena, klassiska plagg för alla tänkbara tillfällen.

www.grizzlycollection.com


www.tonilee.se

Frotté i mycket bra kvalitet och mängder med färger.

http://www.appleheart.se/fullpost_katalog.asp?AvdID=1720

No Problem Sport Collection, här får ni både kvalitet och design. Mer sportigt inriktat varumärke med genomgående hög kvalitet i både materiel samt sömnad.


Graphix Sports Collection är mer inriktad på baskläder, slitstarka plagg att använda i jobbet eller på

Graphix Industrial Wear. Missa inte nyheten Graphix Industrial Wear, en kollektion framtagen för riktigt tuffa tag, och många tvättar.

www.noproblem.se

www.textilgrossisten.se

Derby of Sweden har ett sortiment som består av skjortor och slipsar där det finns både tidlösa klassiker och nyheter med modernt snitt.

www.derbyofsweden.se

Maritima profilkläder för ambitiösa företag och affärsmässiga utmanare. Med en stark känsla av saltstänk, vind och öppet hav har kollektionen egenskaper för både vardag och mer krävande uppdrag. Hög kvalitet, funktionella material och smarta, tuffa detaljer. Trimma seglen och njut av plaggen som enkelt lever upp till sin filosofi: Designed for Ambitious Companies.

www.dad-sportswear.com